Skibuss til Valdres Alpinsenter

Nå blir det enkelt for både turister og fastboende å komme seg til Valdres Alpinsenter! Dersom denne prøveordningen blir en suksess, er målet å ha en fast skibuss hver helg i vintersesongen samt i vinterferien og Påsken. – Vi håper så mange som mulig vil benytte seg av tilbudet slik at dette på sikt kan bli en fast ordning...

Alpint og langrenn

Skibussen starter å gå allerede førstkommende lørdag, og vil starte kl 0925 fra Fagernes Camping og kl 0930 fra Fagernes Skysstasjon, via Leira, Vestringsbyda, Aurdal v/kirka og opp til skianlegget, med ankomst kl 0955. Mellom palmesøndag og første påskedag fortsetter bussen til Danebu og Aurdal Fjellpark for de som vil utforske de flotte langrennsløypene.

Shoppingbuss

I samme periode kan de som befinner seg i Aurdalsåsen, bli med bussen tilbake til Leira eller Fagernes. – Vi ser for oss at denne ordningen også kan benyttes av gjester og hytteeiere i Aurdal som har lyst til å tilbringe noen timer på Leira eller Fagernes for å oppleve både shopping- og kulturtilbudet der, sier prosjektkoordinator Merete Hovi i Visit Valdres. – Dette er et supert initiativ som vil knytte overnattingstilbudet i kommunen og aktivitetstilbudet i Aurdalsåsen tettere sammen, fortsetter Hovi.

Rutetabell

undefined

Informasjon om rutetider og stoppesteder vil i første omgang ligge på www.jvb.no, www.valdres.no og www.valdresalpin.com samt på Facebook. I tillegg blir det laget egne informasjonsark som legges ut i resepsjonene til overnattingsbedriftene.

 

Les mer i pressemelding av 4. mars utgitt av Visit Valdres

undefined