Terrengparken

Terrengparken i Aurdal - Valdres Alpinsenter har totalt 18 elementer fordelt på to parker, 5 i Fjellstølheisen og 13 i hovedanlegget/Turisten!

  • Parken i hovedanlegget/Turisten strekker seg fra, litt nedenfor toppstasjonen og på høyre side langs "Turisten" og helt ned til barneområdet som ligger ved kafeteriabygget.
  • Parken i Fjellstølheisen strekker seg fra toppstasjonen og på venstre side langs "Fjellstølløypa" og ned til heishuset.

Terrengparken i vårt alpinsenter er både spennende, morsom og med mange ulike oppsett av ulik vanskelighetsgrad. Her finner du hopp, big jumps, railer og bokser. Parken er tilpasset for både store og små.

Vi har også mindre hopp, portaler og hinder som er plassert i barneområdet/bakken og som her tilrettelagt for de aller minste.

Nyhet

Gjennom hele uke 5 har shapecrew vært i @valdres.alpinsenter og bygget NY rød park i "Turisten" samt en refurb av den blå familie parken i "Fjellstølheisen". I "Turisten" finner du nå en start seksjon med jibs for både de konvensjonelle og de kreative skikjørere. Videre finner man blant annet en quarterpipe, c-rail, rainbow-box, pvc-rør og selvfølgelig hopp!

 

SE BILDER FRA PARKEN

klikk på bildet for større/slideshow...